G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Enkratna podpora z razširjenim spektrom energij

Ste podjetnik pred pomembnim sestankom za pridobitev posla?
Ste mamica šolarja, dijaka pred pomembnim izpitom?
Razrešujete situacijo v partnerskih odnosih, odnosih z ostalimi družinskimi člani ali v odnosih s sodelavci?
Ste pred pomembnim razgovorom za službo?

Kontaktirajte nas in omogočili vam  bomo dostop do razširjenega spektra energije. Enostavno in učinkovito Enkratna podpora z razširjenim spektrom energij. Tako boste z vašimi lastnimi energijami zavedanja samega sebe, čutenja kreativnosti,  pridobili na notranji moči, odločnosti in samozavesti in s tem na možnost spremembe življenja v dani situaciji. Spodbudite kreativnost in  dobite jasen pogled na dano situacijo, razprite prostor in pospešite obvladovanje samega sebe. Rezultati Enkratne podpore z razširjenim spektrom energije iz naše prakse so pokazali, da v pomembnih odločilnih trenutkih življenja naši varovanci ostanejo v svojih kreativnih energijah in niso toliko pod vplivom ostalih prisotnih energij (okolja, sogovornikov, itd), so sproščeni, brez trem, dvomov in strahov, ki jim ustvarjajo blokade in jih na takšen način ovirajo pri kvalitetnejši komunikaciji ali sprejemanju prave odločitve. Naša osebnost je skupek mnogih dejavnikov, želimo si, da bi v pomembnem momentu, bili boljši kreatorji svojega življenja in tako bili bližje doseganju svojih sanj.

Ko univerzalna energija – svetloba – zažari v vašem telesu, se umirite, in iz tega stanja umirjenosti se osvobodite misli, ki vas ovirajo oziramo blokirajo tako  se lahko oprete na notranjo moč...  

Sporočite nam samo kraj in čas dogodka
in  odprli bomo vrata novim možnostim, da vas univerzalna energija podpre v danem trenutku in  ostanete v svojih lastnih energijah  ter spremenite življenje.

Enkratno Podporo z razširjenim spektrom energije izvajamo izključno na daljavo!

Predhodno se naročite TUKAJ...