G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Vračanje v ravnovesje s ponovno povezavo za živali

Znanstveniki so v svojih laboratorijih ugotovili, da frekvenc ponovne povezave ne zaustavi nobena ovira, delujejo ne da bi bilo treba v to verjeti. Moč frekvenc z razdaljo ne pada, temveč narašča. Njihovo vedenje še najbolje opisujejo načela kvantne fizike in teorije strun.  Vračanje nje v ravnovesje s ponovno povezavo poteka brez dotika in ima povsem enake učinke, če ga izvajamo individualno v enem prostoru ali pa na daljavo.  Deluje na vse žive organizme zato ga uporabljamo tudi pri vračanju v ravnovesje za živali.

Lajšanje bolečin in trpljenja trpinčenim,  zanemarjenim ali celo zlorabljenim  živalim ter pomoč, da zaživijo zdravo, srečnejše, bolj veselo življenje, je ključ do trajne globalne harmonije,  je sočutje do vseh živih bitij. Največji dar, ki jim ga lahko ponudimo ter jih osrečimo. Na ta način ne spodbujamo samo našega osebnega ravnovesja,  temveč tudi planeta kot celote, saj je vse živo na Zemlji vzajemno povezano z občutljivo vezjo.

VRAčanje v ravnovesje s Ponovno povezavo za živali je način, da jih pomagamo na vseh nivojih ravnovesja kot pri  ljudeh- na fizičnem, čustvenem, duševnem in duhovnem. Skozi interakcijo s spektrom energije, svetlobe in informacij  vrača živali v naravno stanje ravnovesja in vse kar je gostejše od svetlobe začne izzvenevati, vključno z najrazličnejšimi zdravstvenimi težavami.

Svojim ljubljenčkom podarite proces uravnovešanja s ponovno povezavo s tem jim  boste podarili polno življenje, kot v zahvalo za njihovo pomoč in zvestobo, ki vam ki vam jo vsak dan, vsak trenutek nesebično nudijo v čisti ljubezni do vas.