G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Dr. William A. Tiller

"Ponovna povezava je silna stvar."
dr. William A. Tiller, profesor ameritus na Univerzi Stanford

Z zdravljenjem s ponovno povezavo se skozi zdravitelja pretaka veliko vrst energij in svetlobe in naprej v zdravljenca. Z drugimi besedami, to, o čemer govorimo, nas ponese onkraj tistega, kar je bilo do sedaj poznano kot klasično energijsko zdravljenje, v širši spektrum energije, svetlobe in informacij.

Zanimivo, mi sedaj vemo, da se telo zdravi preko frekvence, vibracije in resonance in komunicira preko svetlobe. Torej je dejstvo, da frekvence ponovne povezave vsebujejo element svetlobe, zelo pomembno.

Leta 1970 je nemški znanstvenik Fritz-Albert Popp med raziskovanjem vzrokov za nastanek raka  prišel do zelo zanimivega odkritja in sicer, da naš DNK oddaja določen nivo svetlobe in da uporablja raznovrstne frekvence kot informacijsko orodje, ki  nakazuje, da je telesni sistem povratne informacije odvisen od svetlobnih valov. Ugotovil je, da je svetloba odgovorna za fotoobnovo celic in da kancerogeni povzročajo raka zato, ker permanentno blokirajo to svetlobo in jo tako razmešajo, da fotoobnova ne deluje več. Ko smo bolni naši svetlobni valovi niso v harmoniji. Več informacij v knjigi »The Field« pisateljice Lynne McTaggart.

Dr.Tiller nadaljuje: »V februarju smo opravili preizkus v eni od Erikovih delavnic v Sedoni in podatki, ki smo jih zbrali, so dokaj presenetljivi. Kot prvo smo ugotovili da smo, ko smo pričeli s snemanjem sobe, kar je potekalo nekje pet ur pred prihodom kogarkoli v prostor – Erikovih sodelavcev, samega Erika ali zdravljencev - izmerili večjo širino stanja simetrije kot v normalnih okoliščinah. Prostor je bil očitno že pripravljen. Nekaj se je torej pripetilo še preden so se ljudje sploh zbrali. Prostor je bil »postavljen«, kar je zdraviteljem omogočilo lažje delo. Ko smo nadaljevali s snemanjem prostora smo čez dva dni ugotovili, da je bilo povečanje te delujoče energije enormno. Naj to povem na morda nekoliko bolj razumljiv način. Če pogledamo normalno realnost in rečemo »Kaj je efektivni temperaturni porast za ta normalen prostor, za koliko se mora povečati, da bi bil rezultat enak količini energije, kot jo je bilo v Erikovi delavnici dva dni preden je pričel z delom. Efektivni porast temperature za normalen prostor bi bil v tem primeru 300 C!. To je ogromno!«

Gradivo o njegovem zdravljenju z  energijo, vključno z zdravljenjem na daljavo, lahko najdete na www.tiller.org. Njegovo delo o zdravljenju s Ponovno energijo je obravnavano v njegovi zadnji knjigi Psyhoenergetic Science: A Second Copernican-Scale Revolution.