G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Energetsko čiščenje

ENERGETSKO ČIŠČENJE IN OSVEŽITEV PROSTOROV

"Sveže, poživljajoče energije zapolnjujejo moje življenje." Denise Linn

Atmosfere (energije) v cerkvah, templjih in katedralah so nenehno očiščene in blagoslovljene s kadili, zvonci, svečami, zvoki, soljo, molitvami in še več. Rezultat je sveti prostor, kjer se počutimo varno, mirno in globoko nahranjenji.

Torej, zakaj ne prakticiramo energetsko čiščenje bivalnih ali delovnih prosotrov? In si s tem očistimo ozračje v svojem življenskem – delovnem prostoru ter tako  odpravimo negativne in zastarele energije, ki so lahko dolgotrajene iz preteklih bolezni, argumentov ali razburjena.

Ste se odločili opustiti staro?
Ste odločeni za novo pot? 
Nove pozitivne izkušnje?
Nove kreacije življenja, takšnega, ki si ga želite in si ga tudi zaslužite?

Prostor
Bivanjski ali delovni prostor naj bi bil energetsko čist, usklajen z energijo ljudi, ki v njem bivajo in z namenom prostora.

Energetsko čiščenje
Z energetskim čiščanjem prostora se odstranijo energetski zapisi predhodnih prebivalcev in dejavnosti. Obnovi in osveži se energetski pretok, ki podpira ugodje bivanja in novih aktivnosti. 

V energetsko neočiščenem prostoru se zadržujejo zapisi dogodkov, ki lahko vplivajo na počutje, čustveno stanje in posledično na fizično zdravje. Človek po svoji naravi hitro zazna, kako nanj vpliva določen prostor. Ali se v njem, sprosti, odpočije, ga doživlja kot prijetno, mu prinaša svežino in kreativnost.

Lahko pa zaznava prisotnost nečesa, kar je moteče, daje občutek nalagodja in izčrpanosti in takrat je primerno, da se prostor energetsko pregleda, očisti in se vzpostavi nov čist energetski pretok. Še posebej se priporoča, ko se selimo v nov bivalni ali poslovni prostor / nove ali stare gradnje. 

Primer
Vselite se v prostor, kjer so se dogajala nesoglasja med prejšnjimi prebivalci. V prostoru so ostali negativni energetski zapisi. Nehote in nezavedno začne to rušilno vplivati na odnos / dejavnost novih prebivalcev / uporabnikov. Torej ne gre za oseben problem, pač pa za vpliv pretekle energije tega prostora. Včasih so prostori močno zaznamovani z daljnimi preteklimi dogodki in na prostor vezanimi entitetami.

Ker se spreminjamo tudi mi, prehajamo v nova obdobja in razmerja, napredujemo čustveno in spiritualno, je priporočljivo ciklično energetsko očiščenje prostora. S tem si  pripravimo energetsko podporo našega bivanjskega ali delovnega okolja.  Vnesemo energijo čistosti, ljubezni, zavetja, domačnosti, sreče,...

Ali se počutite, da vas vaš prostor ne podpira v vašem življenju?
Ali morda zaznavate nepojasnjeno motečo prisotnost?
Ali čutite, da vas nekaj energetsko izčrpava?
Ali se počutite ujeti v vašem prostoru pa si želite  zaživeti v njem?
Ali ste seznanjeni s preteklimi negativnimi dogodki v tem prostoru?
Ali se selite v nov prostor in si želite čisto energetsko osnovo ali osvežitev vašega obstoječega okolja?

Z energijskim čiščenjem prostora se vam  počistijo stari slabi energetski zapisi. Bistvo dobrega počutja je, da smo naravnani na visoke energijske frekvence.

Rezultat, ki ga takoj zaznate je pretok sveže energije, odlično počutje, odprava raznih prej prisotnih težav, večja kreativnost, produktivnost, notranja umirjenost, postopna uresničitev želja, ki so bila izražena na samem začetku.

Čiščenje poslovnih prostorov se priporoča tudi vsem lastnikom podjetij, saj so tako razlike v nadalnjem poslovanju velike. Tako se počutite na delovnem mestu bolje in vaše delovno mesto dobi namen, ki si ga sami izberete. 


Vec info na: 041 344 904 - Albina ali e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.