G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Pravno obvestilo

Vsebina na spletnih straneh Živimo zdravo povezani - Društva za zdravo življenje

Vsebina na spletnih straneh Društva za zdravo življenje –  Živimo zdravo povezani je last društva Živimo zdravo povezani in se lahko uporablja le v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti vsa opozorila o avtorskih in drugih pravicah. Društvo Živimo zdravo povezani spoštuje avtorsko pravo, zato je vsebina drugih avtorjev ustrezno označena z navedbo vira. Vsebine na spletnih straneh društva Živimo zdravo povezani se ne sme kopirati, razmnoževati ali na kakšen drug način distriburtirati brez dovoljenja Društva živimo zdravo povezani.

Društvo živimo zdravo povezani, katerega zastopnica je Albina Bosilj si pridružujemo pravico do sprememb vsebin, objavljenih na spletnih straneh www.zivimopovezani.si brez predhodnega opozorila. Društvo Živimo zdravo povezani skrbi, da so informacije na spletnih straneh točne in ažurne, vendar obiskovalci vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

V kolikor so na spletnih straneh www.zivimopovezani.si objavljene povezave do drugih spletnih stani drugih društev, podjetij oziroma organizacij, za vsebino le-teh društvo Živimo zdravo povezani in zastopnica društva Albina Bosilj ne prevzema nobene odgovornosti.