G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

O nas

DRUŠTVO ŽIVIMO ZDRAVO POVEZANI
društvo za zdravo življenje; za izboljšanje kvalitete bivanja je nastalo kot nadgradnja društva Živimo zdravo. Deluje na področju spiritualnih ved, da posameznika v življenju podpre tam, kjer je zanj v danem momentu najbolj primerno in na način, ki je v posameznikovo največje dobro – postati bolj celosten in zaživeti svoj namen. Vemo, da se vsaka težava najprej pojavi na energetskih telesih, šele potem se manifestira na fizičnem telesu.
S svojim delovanjem želi društvo dati priložnost vsem, ki so odprtega duha in vsem tistim, ki bi radi našli kaj novega in resnično pozitivnega zase.

RDEČA NIT DELOVANJA
društva so frekvence 333, frekvence Ponovne povezave -  The Reconnection®, ki so mednarodno uveljavljene in znanstveno priznane.
Ustanoviteljica, predsednica in kreativni vodja društva  je Albina Bosilj, ki je v svojem dvanjastletnem raziskovanju številnih komplementarnih tehnik in ved za osebno rast in razvoj želela pridobljena znanja predati tudi drugim. Ko je šla po poti lastnih sprememb so se ji iz prakse razjasnili številni pogledi, zakaj včasih preprosto ne zmoremo ali ne znamo drugače. Kako je vse preprosto, ko se začnemo zavedati te enostavnosti, prepoznamo tudi povezave, ki nas blokirajo ter vplivajo na naše fizično telo in naše čustveno stanje. Tako je po dolgih letih iskanja prišla v stik s frekvencami Ponovne povezave in v veliki hvaležnosti, da so se ji zgodile, v njihovem duhu deluje še danes.

Tako je društvo Živimo zdravo dobilo »dodatek »povezani« in ker je društvo, ki povezuje, se povezuje redno z raznimi ustanovami in humanitarnimi organizacijami (Anina Zvezdica, Varna Hiša, Materinski Dom, Center revitalizacije, Ljudska Univerza), v pomoč in podporo z zbiranjem hrane, osnovnih življenskih potrebščin ali zgolj iz energetskega vidika v pomoč slovenskemu narodu in deželi (Stebri enosti, TVU – Tedni vseživljenskega učenja).

In ker radi povezujemo, povezujemo tudi na naših mesečnih druženjih za Osebno rast in razvoj (vsak prvi četrtek v mesecu), ob dnevih odprtih vrat in delavnicah z  gosti (vsak tretji četrtek v mesecu). Tako želimo, da na enem mestu spoznate različne možnosti vzpostavitve ravnovesja na vseh nivojih vašega bivanja, ki bi pripomogle k optimalnemu delovanju vašega telesa, duha, čustev in uma.

V SREDIŠČE POSTAVLJAMO
posameznika, ki skrbi za svoje zdravje, vitalnost in kakovost življenja. Posameznik, ki ve, da mu popolno ravnovesje lahko prinese vitalnost, produktivnost, zdravje in čustveno stabilnost in tako skrb za celo družino.

»Vizija brez akcije je dnevno sanjarjenje, akcija brez vizije je nočna mora.« Japonski

Društvo Živimo zdravo Povezani ima vizijo in akcijo. Zato verjamem, da se nam boste pridružili pri dogodkih-delavnicah, ki jih organiziramo za vas.

Saj edino naložba vase je  resnična naložba v prihodnost!

Predsednica društva
Albina Bosilj