G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Magičen tretma- Simfonija novih možnosti za leto 2024

  Vsako leto se ob koncu leta začenja obdobje adventnega in božično  - novoletnega obdobja.
  To je poseben čas, ko se 21. decembra, na zimski Solisticij, odprejo Zvezdna vrata.

  V božično-novoletnem času je 12 svetih dni, ki so vezani na kozmični vdih in izdih Zemlje,   
  v tem času se       na    Zemlji za te energije vzpostavi poseben  energetski portal.

 

Decembrski čas je čas odpuščanja, tistega, kar vam ne služi več in  tudi vsega tistega, česar se izogibate. 
Kako bi izgledalo vaše življenje, če se ne bi potrebovali ničemur več izogibati ali pred čemur koli braniti in bi lahko   izbirali kar bi si želeli?   

Tisto čemur se izogibate, temu ne morete pristopati, zato pripravljanje vaše vibracije in podzavesti  na to, da kar si   želite kreirati, na novo ob  soočanju z mnogimi izzivi te realnosti, ki kliče po zlomu starega, kliče tudi ta del vas, kjer ste v izogibanju ali branjenju po tej spremembi. 

Tako tudi v tem letu ob koncu leta vabljeni na magičen tretma:

Tretma Simfonija novih možnosti, ki je sestavljena iz treh delov, ki v zadnjem delu vključuje tudi Manifestacijo s pomočjo Enotnega polja zavesti, izgovorjena beseda je učinkovita 20 - 40%, vizualizacija je učinkovita 50%, manifestacija v Theta stanju je učinkovita 80 - 90%. To je najboljši način manifestiranja!

H kreaciji pa bomo povabili tudi vaše telo!
Ali komunicirate z vašim telesom? Ali mu zaupate?
Zaupanje našemu telesu je zelo drugačen način življenja, ki pa vam ogromno pripomore pri kreiranju bolj radostnega in lahkotnega življenja. 

Dobili boste informacije, orodja,  kako ustvariti leto, ki si ga želite, katera področja želite spremeniti, kaj ste že spremenili in kje vam nikakor ne gre, česa se izogibate in česa se branite…torej uvide kje ste obtičali na mestu.

Vedite, da se 12 dni v januarju holografsko preslika na 12 mesecev leta, ki je pred nami. Če bi radi spremenili in ste izbrali biti kreator svojega življenja onkraj omejitev te realnosti ter si ustvarili  leto, ki si ga zaslužite zase in ves planet, si rezervirajte svoj termin na: kontakt

Vabljeni v mojo družbo.

Objem Svetlobe!