G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Aktivacija Svetlobnih teles - meditacija

 Tema: Meditacija - Aktivacija Svetlobnih teles - moje darilo za Vas

 Kraj in datum: 21.12.2022 ob 21.00 uri, v udobju vašega doma! 
 Čas trajanja meditacije
30-45 min.

 Zimski solsticij je dan v letu, ko se sonce pojavi nizko na nebu in nam podarja najmanj svetlobe. To je najkrajši dan in   najdaljša noč, za naše prednike je veljal kot edino pravo in naravno novo leto, ki so častili Sonce, brez katerega ni življenja. 

Solsticij je eden največjih praznikov, ko počastimo prehod od Teme k Luči, kar simbolno pomeni da se iz notranjih globin začnemo ozirati v Svetlobo. 

V tem času se subtilne energije na Zemlji spreminjajo in vplivajo na vse nas, zavedno ali nezavedno, na ta dan pa so še posebej močne. Če smo v zavedanju toka energij, se lahko tudi harmonično pomikamo z njimi.

Staro mora umreti, da se lahko rodi novo 

Solsticij je idealni trenutek, da se ustavimo, pogledamo nazaj na preteklo obdobje ter hkrati pogledamo naprej v nov čas, ko se vračata Moč in Svetloba. 

Povezali se bomo s svojo notranjo modrostjo,  Spodbudili bomo naše globoko znanje nezavednega, ki se v tem času  prebuja in ki nam prinese potrebne duhovne uvide, da dojamemo, kar je potrebno. Staro leto umira in skozi zavestno refleksijo bomo opustili staro in pripravili pot za novo rojstvo.

Meditacija bo podkrepljena s frekvencami 333 – The Reconnection, kar bo dalo vsem vključenim v naš meditativni krog večjo povezavo s samim seboj in z virom, toplino v srce in povezavo z Zemljo in vam prineslo globoko duhovno izkušnjo. 

Na meditativni krog ob zimskem solisticiju se lahko prijavite na:

E: albina@ zivimopovezani.si

Medtacijo vodim: Albina Bosilj

Želim vam čudovite praznične dni, bodite to kar vas dela edinstvene in neponovljive. Bodite to s čimer bogatite ta prostor!

With Love, Light and Consciousness