G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Simfonija novih možnosti za leto 2023

 Simfonija novih možnosti za leto 2023 - magičen tretma

 Mesec december in  12 SVETIH DNI BOŽIČA,  ki so vezani na kozmični vdih
 in izdih   Zemlje,  v tem času se na Zemlji za te energije vzpostavi poseben kanal. 

 Decembrski čas je čas odpuščanja, tudi vsega tistega, česar se izogibate. 
 Kako bi izgledalo vaše življenje, če se ne bi potrebovali ničemur več izogibati ali pred čemur koli braniti in bi lahko   izbirali kar bi si želeli?   
 

 

Tisto čemur se izogibate, temu ne morete pristopati, zato pripravljanje vaše vibracije in podzavesti  na to, da kar si   želite kreirati, na novo ob  soočanju z mnogimi izzivi te realnosti, ki kliče po zlomu starega, kliče tudi ta del vas, kjer ste v izogibanju ali branjenju po tej spremembi. 

Zvezdna vrata se odpirajo 21.12. z zimskim Solsticijem.  Prehodi med energetskimi ravnmi so v tem času še posebej lahki. To je čas, ko se srečajo Nebesa in Zemlja, odpre se portal, katerega namen je, da nas podpre.  Izkoristite ta čaroben in energetsko močan čas decembra in storite nekaj zase, ko nas energije še posebej podpirajo v duhovnem prehodu na višjo zavest in ustvarjalnost, kot doprinos skozi celo leto 2023, v zavedanju, da mi imamo to moč, da spremenimo svojo pot, da imamo moč sprejemanja novih odločitev, ki nas popeljejo po poti Svetlobe.

To je obdobje v letu, ko se zimski dnevi krajšajo, sonce vse do 21. decembra izgublja svojo moč, obmiruje, kot da bi si želelo oddahniti od dolge poti, si nabrati moči za novo rojstvo na dan Božiča.  Praznovanje ima svoje korenine še v predkrščanskih časih, saj so številna ljudstva častila nastop zimskega solsticija, ko se dan začne ponovno daljšati in tako simbolizira zmago dobrega nad zlom, svetlobe nad temo. To je čas, ko zima zaživi v vsem svojem sijaju in pride do izraza mistična stran življenja, ko človek prejme duhovni pečat.

Skrivnosti 12 svetih noči pred novim letom, skrivnost zadnje minute pred polnočjo na novoletno noč in 12 dni v Januarju, ko manifestiramo svoje leto.  V tem času si dovolite energetske podpore in skupaj bomo ustvarili čudovito simfonijo, ki bo še kako pomembna pri ustvarjanju vaše  realnosti tako individualno kot kolektivno za naslednje leto in v bodoče.

Tretma Simfonija novih možnosti v zadnjem delu vključuje tudi Manifestacijo s pomočjo Enotnega polja, izgovorjena beseda je učinkovita 20 - 40%, vizualizacija je učinkovita 50%, manifestacija v Theta stanju je učinkovita 80 - 90%. To je najboljši način manifestiranja!
H kreaciji pa bomo povabili tudi vaše telo! Ali zaupate vašemu telesu? Zaupanje našemu telesu je zelo drugačen način življenja, ki pa ogromno pripomore pri kreiranju bolj radostnega in lahkotnega življenja na tem planetu.

Dobili boste informacije, orodja,  kako ustvariti leto, ki si ga želite, katera področja želite spremeniti, kaj ste že spremenili in kje vam nikakor ne gre, česa se izogibate in česa se branite…torej uvide zakaj ste obtičali na mestu.

Vedite, da se 12 dni v januarju holografsko preslika na 12 mesecev leta, ki je pred nami. Če bi radi spremenili in ste izbrali biti kreator svojega življenja onkraj omejitev te realnosti ter si ustvarili  leto, ki si ga zaslužite zase in ves planet, si rezervirajte svoj termin na: kontakt

Vabljeni v mojo družbo.

Objem Svetlobe!