G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Adventni čas, čas dobrih misli, lepih želja in obdarovanj

Adventni čas decembra, čas  obdarovanja dragih oseb…čas, ko nas vleče v globine, ko se pogled ozira v prihodnost, v pričakovanju vsega tistega, ker ni bilo, tisto kar naj bi bilo in tistega lepega, kar si zaslužimo in želimo ustvariti zase v prihodnje, za naše najdražje in ves planet.

Zato z vami delim koristno idejo za nekoliko drugačno božično - novoletno darilo. Darilo, zaradi katerega vam ne bo treba v trgovske centre in darilo, ki bo tistemu, kateremu ga boste podarili, ostalo v lepem spominu, hkrati pa mu pomagalo, da nemeni čas zgolj sebi. Saj živimo v obdobju, v katerem je to še kako pomembno, da ohranjamo svojo Svetlobo in energijo, skupaj v dvignjeni zavesti ustvarjamo svetlo prihodnost!

Čas, posvečen nam samim, čas, ko nas energije lahko podprejo pri opuščanju, sprejemanju in kreaciji,  je lahko odlično božično ali novoletno darilo. Pokažimo torej ljudem okoli sebe, kako pomembni so nam in jim podarimo:

DARILNI BON za 

90 min Sprostitveni tretma - razvajanje telesa in duha ACCESS BODY

Naše telo je ogromen čutni organ, s katerim zaznamo misli, občutke, čustva in bolečine drugih ljudi, vanj pa smo premnogokrat zaklenili tudi svoje. Vse te stvari zaklenemo in shranimo v svoje telo in iz tega ustvarjamo svoje življenje. Zavedati se začnemo včasih že skoraj prepozno, ko naše telo pokaže že fizični odziv bolečino, alergijo, prekomerno telesno težo…

Access Body je tretma, ki omogoči vašemu telesu, da se sprosti, sprejeme in opusti nakopičen stres na psiho-fizičnih ravneh. Hkrati pa pomaga obnoviti in ponovno aktivirati vaše lastne kapacitete za zdravljenje in sprejemanje! 

Pod težo življenja in izzivi današnjega časa, pogosto pozabimo pozornost nameniti najbolj pomembni osebi – SEBI. 

Sprostitveni tretma Body Access je lahko tudi Vaše darilo, ki si ga podarite. Vzamete si dragoceni čas zase in telo vam bo hvaležno! 

Lahko pa podarite / si podarite tudi katerikoli drug tretma, ki ga izvajam.

Priporočam  v adventnem času 12 Svetih dni Božiča (od 20.12. - 1.1.), že tradicionalno z močnimi pozitivnimi odzivi preteklih udeležencev;

DARILNI BON za

120 min tretma Simfonija novih možnosti

Povezali se bomo z našim Višjim Jazom, se posvetili ustvarijanju svetega prostora v času 12 svetih noči, ko opuščamo vse staro, ob podpori frekvenc 333, ki nam v procesu samozdravljenja lahko zelo pomagajo na vseh nivojih našega bivanja, dostopali do več zavedanja z Access-ovimi orodji in se na koncu posvetili manifestaciji novega leta s pomočjo Enotnega polja zavesti. Leto 2022  je zelo pomembno leto za kreacijo naše svetle prihodnosti tako na individualnem kot kolektivnem, globalnem nivoju. Kakšen doprinos smo lahko zase in za ves planet?

Naročilo darilnega bona na e-meil:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Po prejemu vašega naročila, vam posredujem vse dodatne informacije.

Dobrodošli v mojo družbo in HVALA, ker skupaj delimo Svetlobo!

With Love, Light and Consciousness