G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Brezplačne mesečne meditacije preko zoom-a

Za vse tiste, ki ste trenutno v stiski, strahovih, stresu ali skrbeh, kot tudi tisti, ki želite ohranjati   vaš vzpostavljen energetski potencial pripravljam brezplačne mesečne skupinske meditacije, ki   bodo potekale v živo preko zoom-a, na dneve mlade lune.

Datumi so postavljeni na dneve mlade lune:

  •  11. februar 2021
  • 13. marec 2021
  • 11. april 2021
  • 11. maj 2021
  • 10. junij 2021
  • 9. julij 2021
  • 8. avgust 2021
  • 6. september 2021
  • 6. oktober 2021
  • 4. november 2021
  • 4. december 2021

Čas ob 20.00 uri.

Luna v svojem 28-dnevnem kroženju okoli Zemlje kaže proti soncu isto stran - tisto. ki jo v času polne lune lahko vidimo v polnem sijaju.
Druga njena stran je v večni temi.
Kadar je Luna med Zemljo in Soncem, svojo mračno stran obrača k nam. Takrat "vlada" mlada luna ali mlaj, v koledarju označena kot črni disk.
To je poseben čas, čas močnih impulzov, ki delujejo na človeka, živali in rastline. čeprav te naj ne bi občutili tako močno kot tiste pri polni luni (odvisno od posameznika).

Sposobnost za izločanje strupov iz telesa je v tem času najbolj učinkovita, zato se priporoča ta dan post.
Najmočnejši strupi, ki zastrupljajo naše telo pa so tudi tisti, ki temeljijo na čustveni ravni: jeza, žalost, strah, skrb in pohlep, ta ni le hrepenenje po materialnih dobrinah, ampak tudi, ko sebe silimo, da smo nekaj, da bi ugodili drugim ali svoji sliki o sebi. kar prizadene srce.
V telesu je vse povezano in čustva v telesu povzročajo različne dražljaje, če so predolgo prisotni v energiji, se posledice pokažejo tudi na fizičnem telesu.

Jeza onemogoča normalno delovanje jeter, te pa so zelo pomembne za čiščenje krvi. Ko so jetra blokirana z jezo smo zastrupljeni.
Žalost vpliva na pljuča in debelo črevo, zato takrat slabo dihamo in imamo težave z odvajanjem, posledično v telesu zastajajo strupi, ki jih nismo izločili z dihanjem in blatom. Ko kri zaradi slabega dihanja, ne dobi dovolj kisika, je v njej vse preveč ogljika, kar nas zakisa.
Strah najbolj prizadene ledvice in mehur, kar sčasoma povzroči motnjo v cirkulaciji in posledično mrzle roke in noge.
Ledvice nadzorujejo tudi mišice zapiralke, ki so pomembne za nadzor uhajanja urina in blata.
Skrbi so četrto čustvo, ki nas zastrupljajo neposredno, prizadenejo našo prebavo - želodec, vranico, trebušno slinavko.

Normalno je, da ljudje v svetu polarnosti, kjer živimo, v različnih okoliščinah doživljamo različna čustva, težava nastane takrat, ko eno čustvo prevladuje konstantno in s tem šibi organ, s katerim je povezano.
Ker smo v času velikih sprememb, vpeti v različne situacije življenja, je dobro, da redno opuščamo čustva, ki nam ne služijo ampak nas zastrupljajo.

Hkrati pa je obdobje mlade lune dobro za lotevanje novih projektov in del, saj tudi luna takrat začenja svoj cikel. Ker je mlada luna čiščenje in hkrati tudi rojstvo novega cikla, sem izbrala te dneve, da se mi pridružite in vas podprem pri lažjem opuščanju, večji lahkotnosti in nadaljnji kreaciji.

Prijave na zoom vsak mesec posebej, najkasneje na dan meditacije do 12.00 ure in po meil-u ti posredujem zoom aplikacijo.

Kaj vse lahko skupaj smo, živimo in kreiramo?
Kaj vse je še mogoče? Za nas in naš planet!

Prijave na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Be You - Be Love * Nov val Zavesti * Živimo povezani