G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Februar mesec sprave in očiščenja - Valentinovo

Februar ali svečan je drugi mesec v gregorijanskem koledarju. Ime je dobil po latinskem prazniku sprave in očiščenja.

Je tudi mesec ko praznujemo valentinovo, ki dejansko je postal vse preveč komercialen, kar izhaja iz zunanjega sveta. Ali imamo tisti dan neko osebo raje – ali mu preprosto takrat, ker se vse tako okoli nas vrti in se spodobi, podarite rožo ali “valentinovo srce” ter naklonite nekoliko več pozornosti? Koliko ta dan resnično iz Ljubezni, in ne občutka dolžnosti, obdarite drugo osebo? In kdaj ste nazadnje obdarili Sebe?

Pomemben je prav vsak dan, vsak dan posebej je pravi pokazatelj našega odnosa in Ljubezni do sebe, partnerja, bližnjih… 
So sončni in deževni dnevi… vse to je Življenje. Živite ga. 
In ko podarite darilo naj bo vaše vprašanje “Kakšen doprinos bo to zame, za prejemnika?”

Zgodovina slovenskega naroda pravi, da je Valentin – prvi pomladin, ki prinese “ključ do korenin”, kar sicer pomeni, da se po starem kmečkem izročilu (koledarju) ta dan prične delo v vinogradih in vrtovih. Valetninovo (14. februar) je znan tudi po tem, da se ta dan začnejo prve spomladanske ptičje svadbe.

Tržna niša gor ali dol vseeno si dovolimo v tem mesecu zazreti se vase. Kakšen je naš odnos do najbolj pomembne osebe v našem življenju, edine osebe, ki nas spremelja na vsakem koraku, kateri ne moremo skrivati in ne lagati, nas samih. Saj iz tega odnosa, ki ga gradimo do sebe lahko gradimo kvalitetne odnose tudi do nam bližnjih, nam dragih oseb.

In če včasih, ko ne zmoremo sami, je dobro poiskati pomoč nekoga, ki nam odstre vrata tančice in naučimo se Resnico videti in priznati; “kdo sem Jaz?, kaj sem Jaz?, zakaj sem Jaz?, kako sem Jaz? in kdaj sploh sem Jaz?”

Sami svoj partner ste… veliko let boste še preživeli sami s seboj… kaj ne bi prijazno poskrbeli zase? Se osvobodili strahov, blokad, ki vas vlečejo navzdol, ki vas ovirajo na vaši poslovni poti, v odnosih z partnerji, sodelavci, prijatelji, otroci, starši,…

Kaj se ne bi želeli spoznati malo bolje?

In vse tisto kar si z  ljubeznijo podarite sebi je tisto pravo darilo tudi za vaše najdražje…

V mesecu februarju (od 05.02. do 14.02.) vam podarjam 20% valentines popust na 

Body Access tretma - Prfect Body - Prfect Life - 90 min relax telesa in duha

Za več informacij ali naročilo darilnega bona me kontaktirajte na e-pošto: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali mobi 041 344 904.