G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Tretma Simfonija Novih Možnosti

Stopili smo v mesec december in bliža se čas 12 SVETIH DNI BOŽIČA zato sem posebaj za vas tudi to leto pripravila:

Tretma Simfonija novih možnosti 

Energetska vrata se odpirajo 21.12. s keltskim praznikom Yulom. Prehodi med energetskimi ravnmi so v tem času še posebej lahki. Angeli v tem času Zemljo posujejo z zlatim prahom in nam omogočijo še bolj močno povezavo z njimi. Izkoristite ta čaroben čas decembra in storite nekaj zase!

To obdobje v letu nam lahko spremeni življenje. Zimski dnevi se krajšajo, sonce vse do 21. decembra izgublja svojo moč, obmiruje in se za tri dni ustavi, kot da bi si želelo oddahniti od dolge poti, si nabrati moči za novo rojstvo na dan božiča.  Praznovanje ima svoje korenine še v predkrščanskih časih, saj so številna ljudstva častila nastop zimskega solsticija, ko se dan začne ponovno daljšati in tako simbolizira zmago dobrega nad zlom, svetlobe nad temo. To je čas, ko zima zaživi v vsem svojem sijaju in pride do izraza mistična stran življenja, ko človek prejme duhovni pečat.

Skrivnosti 12 svetih noči pred novim letom, skrivnost zadnje minute pred polnočjo na novoletno noč in 12 dni v Januarju, ko manifestiramo svoje leto so zelo uporabljali v starih časih. V tem času se dovolite razvajati z frekvencami 333 in Access Bars orodji, skupaj bomo ustvarjali čudovito simfonijo, ki jo boste poslušali naslednje leto.

Kako tretma poteka?

V prvem delu bomo pogledali kako ta čas izkoristiti za povezavo z našim Višjim Jazom; našo dušo, angeli in devami za soustvarjanje z božanskim vodstvom (univerzumom, prasilo) in ustvarjanje svetega prostora v času 12 svetih noči, ko odpuščamo vse staro. Zdravljenje in 12 svetih noči bomo povezali z frekvencami 333, ki nam v procesu zdravljenja lahko zelo pomagajo. Govorili bomo o odpuščanju vsega starega kar traja od 20.12. do 1.1. ter o zdravljenju telesa. 

V drugem delu se bomo posvetili manifestaciji leta, ki prihaja. Manifestacijo in celoten proces bomo podprili z Accessovimi orodji. Pogledali bomo postavljanje vaših novih energij za leto, ki prihaja in se jih postavlja prvih 12 dni v januarju, saj je takrat energija zelo skoncentrirana in dejansko v teh dneh energijo postavimo sami. Kakšno bo novo leto, pa lahko vidimo po tem, kakšna energija je vladala vsakemu izmed 12-ih dni v januarju.

Od Solsticija do Silvestra, Svetih Treh Kraljev, in dvanajsti dan, ki je zaključek in hkrati glavni prehod, kaj to pomeni za nas in kako lahko v tem času izkoristimo vse te energije, ki so nam podpora celotnega Stvarstva za naš čim boljši osebni in duhovni razvoj.

V zadnjem delu se bomo posvetili Manifestaciji s pomočjo Enotnega polja, izgovorjena beseda je učinkovita 20 - 40%, vizualizacija je učinkovita 50%, manifestacija v Theta stanju je učinkovita 80 - 90%. To je najboljši način manifestiranja!

Vam je bilo do sedaj lahkotno branje?

Dobili boste informacije, orodja za vas kako ustvariti leto, ki si ga želite, katera področaja želite spremeniti, kje ste že spremenili in kje vam nikakor ne gre, … ste obtičali na mestu.

Vedite, da se 12 dni v januarju holografsko preslika na 12 mesecev leta, ki je pred nami in ker večina ljudi 1. januar prespi je tudi januar kot mesec bolj zaspan in prehitro mine. Če bi to radi spremenili in si ustvarili sanjsko leto tako z odpuščanjem vsega tistega kar ne želite več, kot tudi s procesom manifestacije, si rezervirajte svoj termin na: kontakt

Vabljeni v mojo družbo.

Objem Svetlobe!