G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Drugačno praznično darilo - DARILNI BONI

Predpraznični čas v meni vzbuja lepe občutke, saj je to čas, ko zima zaživi v vsem svojem sijaju in pride do izraza mistična stran življenja, ko človek prejme duhovni pečat. Prehodi med energetskimi ravnmi so v tem času še posebaj lahki.

Adventni čas decembra in z lučkami okrašena mesta in domovi, čas za srečanje z družino in prijatelji ter obdarovanja dragih oseb…

 

Zato z vami delim koristno idejo za nekoliko drugačno božično ali novoletno darilo. Darilo, zaradi katerega vam ne bo treba v gnečo trgovskih centrov in darilo, ki bo tistemu, kateremu ga boste podarili, ostalo v lepem spominu, hkrati pa mu pomagalo, da nemeni čas zgolj sebi. Saj živimo v obdobju, v katerem je “nimam časa” postala skoraj mantra sodobnega človeka. 

Čas, posvečen nam samim  je lahko odlično božično ali novoletno darilo. Pokažimo torej ljudem okoli sebe, kako pomembni so nam in jim podarimo:

 

DARILNI BON za 

90 min Sprostitveni tretma - razvajanje telesa in duha BODY ACCESS

Naše telo je ogromen čutni organ, s katerim zaznamo misli, občutke, čustva in bolečine drugih ljudi, vanj pa smo premnogokrat zaklenili tudi svoje. Vse te stvari zaklenemo in shranimo v svoje telo in iz tega ustvarjamo svoje življenje. Zavedati se začnemo včasih že skoraj prepozno, ko naše telo pokaže že fizični odziv bolečino, alergijo, prekomerno telesno težo…

Prfect Body-Prfect Life je tretma, ki omogoči vašemu telesu, da se sprosti, sprejeme in opusti nakopičen stres na psiho-fizičnih ravneh. Hkrati pa pomaga obnoviti in ponovno aktivirati vaše lastne kapacitete za zdravljenje in sprejemanje! 

V obilici decemberskih obdarovanj in pripravi jedilnikov in družabnih poslovnih in družinskih  večerov pogosto pozabimo pozornost nameniti najbolj pomembni osebi – SEBI. 

Sprostitveni tretma Body Access je lahko tudi Vaše darilo, ki si ga podarite. Vzamete si dragoceni čas zase in telo vam bo hvaležno! 

Lahko pa podarite, si podarite tudi katerikoli drug tretma, ki ga izvajam. 

Priporočam  v adventnem času 12 Svetih dni Božiča, že tradicionalno tretje leto z močnimi pozitivnimi odzivi preteklih udeležencev;

DARILNI BON za

120 min tretma Simfonija novih možnosti,

Povezali se bomo z našim Višjim Jazom, se posvetili ustvarijanju svetega prostora v času 12 svetih noči, ko opuščamo vse staro, ob podpori frekvenc 333, ki nam v procesu samozdravljenja lahko zelo pomagajo na vseh nivojih našega bivanja, dostopali do več zavedanja z Access-ovimi orodji in se na koncu posvetili manifestaciji novega leta s pomočjo Enotnega polja zavesti. Zakaj si leto 2020 ne bi skreirali po svoje? 

 

Naročilo darilnega bona na e-meil:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Po prejemu vašega naročila, vam posredujem vse dodatne informacije.

Dobrodošli v mojo družbo in HVALA, ker skupaj delimo Svetlobo!

With Love, Light and Consciousness