G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Novice, ki nas povezujejo - mesec September

V mesecu septembru vas ponovno vabim v mojo družbo, vzemite si čas zase, saj to je edino kar imamo in je stalnica od našega rojstva na tem planetu do ponovnega prehoda - SEBE. Kako prehodimo to pot, ki ni vedno odvisna od nas samih je stvar našega duha, prečiščenost naših energij in razširjene zavesti. Vedno smo na koncu hvaležni, da smo izbrali zase, kajti če mi sami ne bomo, kdo je tisti, ki bo izbiral namesto nas? 

Biti v lahkotnosti in radosti bivanja po tem vsi strmimo in zato imamo čudovita orodja Access Consciousness in frekvence Reconnection-a – Ponovne povezave.

....Ko si nekaj nalagamo destletja je potrebno pristopiti  na vseh nivojih bivanja, vedno je proces... Čarobnih palčk ni, je pa pomembnost naše namere in izbire po tej spremembi, ki je lahko mnogo večja kot smo si lahko predstavljali, saj vedno smo omejeni z pogledom ravni na kateri smo, ko stopimo beyond – onkaraj, vidimo širšo sliko, raztopijo se vzorci obsodb, občutkov krivde, miselnosti, prepričanj te realnosti, odnosov in energij, ki nas imajo ujete, da ne moremo lahkotno in radostno zaživeti.  Vsak v svoji izkušnji v posameznikovo najvišje dobro, vsak v svojem ritmu, do konca tu zemeljskega obstoja. Ostajamo povezani. 

Z Ljubeznijo v Srce za Vas: 

Mesečna srečanja, ki bodo obarvana z mavrico -  Jaz ženska - končno si dovolim izraziti boginjo v sebi;skozi pogovor, odprtost srca, v meditaciji in spremlajvi zvokov COD-a bomo izrazile sebe, odprle srce, tako bomo druga drugi v oporo, podprejo pa nas tudi naše vodnice in boginja Svetlobe

Procesi z zdravilnimi frekvencami 333 -  Ponovne povezave – The Reconnection  - Ponovno začutiš sebe, zaslišiš svoj notranji glas, si povezan/a z svojim bitjem, vsem stvarstvom in materjo Zemljo

Relax tretmani, ki ponovno vzpostavijo ravnovesje, prečistijo energije in Te napolnijo z novo svežo energijo, tako pomirjen/a se prepostiš izven kontrole v zaupanju toka življenja. 

Ordja Access Consciousnes-a – tretmani Access Bars, čarobne paličice, ki izpraznijo tvoj trdi disk računalnika – podzavest, da si lahko v življenju pri kreaciji večjih in novih možnosti – beyond vsega tistega kar ti je znano in se bojiš, ter s tem zavračaš medtem, ko vesolje komaj čaka da ti to dostavi. Čistijo se tudi izredne travmatične preizkušnje iz otroštva in kasneje, da lahko ponovno svobodno zaživiš.

Accessovi telesni procesi – ko dotik s polaganjem rok zdravi in prečisti zastarale energije, bolečine, zapise, ki ti jih je ta relnost naložila. Telesu ob tem podariš nežnost prejemanja, zavedanje, kakšno darilo je in telo te nagradi z hvaležnostjo v lahkotnosti bivanja. Odpravijo pa se tudi razni bolezenski simptomi... Ko se telesa dotaknemo brez sodbe, se telo sprosti in sprememba se lahko začne…

Accessov Energetski FaceLift - je izjemen proces, ki obrne pojav staranja na obrazu in ustvari podoben učinek na celem telesu. Je nežnen, prijaznen in lahkotnen za celo telo. Izvaja se zgolj z dotikom in zagonom več kot 32 različnih energij, ki poskrbijo za obnovo molekul v celotnem telesu. Sam tretma je popolno negovanje, uživanje, prejemanje in razvajanje.

Svetlobni Anti aging tretma – Bioptron foto pomlajevanje, sistem svetlobne terapije Bioptron občutno poveča mikrocirkulacijo krvi ter tako omogoča absorpcijo učinkovin iz kozmetičnih izdelkov, zaradi tega je učinek hitrejši, viden in trajen. Kozmetični izdelki, ki se uporabljajo: Svetlobna tekočina, Gel za uravnoteženje, kristalna krema vse na bazi rastlinskih sestavin, obogatenih z bioinformacijami.

Theta MED Therapy –  je proces meditacije, ki prinaša fizično, psiholoko in duhovno zdravljenje Izvora vsega kar je/Enotnega polja z osredotočeno mislijo. Z delom na vzorcu le-tega odstranimo in zamenjamo.

Čiščenje Entitet urokov, črne magije, težkih energij pri posamezniku ter v prostoru bivanja in delovanja. 

Energetski readingi – branje človekovega biopolja, da skupaj prepoznamo, kaj vas ovira na vaši poti, do bolj lahkotnega in radostnega življenja, do več lahkotnosti in ljubezni v odnosih, brez čustvenih in fizičnih bolečin ter napadov panike in stresa.

Energetske podpore ob pomembnih dogodkih v vašem življenju; nova služba, izpiti, razne razprave in podpisi pogodb, itd.

Dobrodošli v mojo/našo družbo!

With Love, Light and Consciousness