G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Chakra Overtone Drum - COD DNEVI ponovno v Sloveniji petek, 5. - nedelja 7. april 2019

Vabilo, da se pridružite skupnemu soustvarjanju, z zvoki Chakra Overtone Drum, ki je edinstven glasbeno - terapevtski inštrument, uglašen na frekvence človeškega telesa.

Skupaj z glasbo, soustvarimo in izkušamo odprtost srca, zven naših čaker.

Kdaj: petek, 05. april - nedelja, 07. april 2019
Kje: Prostor 5, Parmova ul. 25, Ljubljana

Prijava na dogodek:
00386 51 312 - 177 Špela Lael
00386 40 546 - 885 Jan

Hidai Liberman potuje po EU turneji, kjer predstavlja in dela s čudovitim instrumentom, uglašenim na hz ( vibracije) čaker~naši energetski centri v telesu, povezani z žlezami z notranjim izločanjem, ki so naša kemija občutkov.

COD Chakra Overtone Drum DNEVI se začnejo v petek, 5. do nedelje, 7. aprila 2019. Dogodki so različne narave: individualne terapije in izobraževanja, skupinske izobraževalne in izkustvene delavnice, skupinsko prepuščanje magičnemu delovanju zvoka, razples skozi Trance dance. 

Spoznavali bomo različne uporabe tega instrumenta, ki se ze uporablja v vseh sort terapijah, od joge, energetskih terapij, psiho terapij, shamanizmu, delavnicah, ustvarjalnicah, celo poslovnih sestankih ali pa na ulici, na sprehodu v naravi, z otroci, prijatelji, ob druženjih, Že skoraj malo čarobno, a to je to. Ja povsod. Zakaj? 

Ker je COD komunikacijsko sredstvo, uglašeno na čakre~energetske centre našega bitja, ki senzibilno komunicira, se uravnava skozi te centre. COD pa je ...zabaven in učinkovit kalibrator teh centrov. Je preprost. Vsakdo ga lahko igra. Z njim lahko nekomu poveš ogromno. Lahko mu zaigraš/izraziš, kako čutiš stanje, energijo v področjih svojega telesa, glede nečesa, česarkoli.  Ali pa zaigraš sebi, za umiritev, poglobite, poživitev :). Uglasiš skupino na Uglašenost. 

Video event COD dnevi ~ zven čaker v LJUBLJANI na FB: tukaj 

With Love, Light and Consciousness