G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Meditacija Aktivacija vrnitev Svetlobe 21. januar 2019 ob 6.11 uri

Čas je, da vzamemo usodo sveta v svoje roke!

Pridruži se meditaciji, ki se bo izvajala po celem Svetu, v Sloveniji ponedeljek, 21.januar  ob 6.11.uri.

Meditacija – Aktivacija vrnitev Svetlobe (Return of Light Activation), ki bo silam Luči pomagala ozemljiti energijo Svetlobe na površju planeta za razrešitev zastoja med silami Luči in teme, kar bo končno osvobodilo človeštvo. 

Število ljudi, ki bo izvajalo to meditacijo, je za pospeševanje procesa najvplivnejši faktor moči človeške populacije na površju planeta. Mi lahko dosežemo kritično število 144.000 ljudi, ki bo izvajalo to meditacijo! To bo v energijskem polju po vsem svetu ustvarilo ogromno verižno reakcijo zdravljenja. Sile Luči se bodo osredotočile na celoten ameriški kontinent (Severna in Južna Amerika), ki ga bo Lunin mrk popolnoma zasenčil: https://www.timeanddate.com/eclipse/l... Astrološka karta za našo meditacijo kaže močan veliki kvadrat med Luno in konjugiranim Luninim vozlom, v opoziciji s Soncem in Merkurjem ter v kvadratu z Uranom, Erido in Palado. V tej karti več planetov izraža številne močne aspekte (skupno okoli 20 aspektov!) z Galaktičnim Središčem, Plejadami in Sirijem. Ta močna konfiguracija ustvarja točko maksimalne napetosti, ki se bo sprostila z velikim kozmičnim prebojem. 

V tej točki bo Kozmično Centralno Sonce poslalo ogromen pulz Svetlobe po vsem Stvarstvu. Ta pulz bo sprožil začetek končnega odstranjevanja vse teme iz Stvarstva ter sprožil začetek priprav na nov kozmični cikel. 

Sile Luči imajo za tisti dan določen načrt, ki se ga bo razkrilo samo po zaključku te meditacije. Namen naše meditacije je zasidrati na površju planeta čim več Svetlobe kot je le mogoče. To meditacijo bomo opravljali ob trenutku maksimalnega Luninega mrka v ponedeljek, 21. 01. 2019 ob 06:11 uri v Sloveniji. 

Link do meditacije: tukaj

Navodila:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite svoj namen uporabe te meditacije kot orodja za prinašanje Svetlobe na površje planeta.

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra briljantne bele Svetlobe iz Kozmičnega Centralnega Sonca, ki se porazdeli in potuje do vseh Centralnih Sonc vseh galaksij tega vesolja. Nato si predstavljajte, kako Svetloba vztopa skozi naše Galaktično Centralno Sonce ter potuje skozi plejadska zvezdna vrata v zvezdi Alkijone ter nato skozi sirijska zvezdna vrata, zatem pa vstopi v naše Osončje ter potuje skozi vsa bitja Luči našega Sončnega sistema, nato pa potuje skozi vsa bitja na planetu Zemlji ter tudi preko vašega telesa do središča Zemlje.

4. Predstavljajte si, kako ta Svetloba pretvarja vso preostalo temo tega vesolja, dokler ne ostane samo še Svetloba. Predstavljajte si začetek novega velikega kozmičnega cikla, ki vsem bitjem celotnega vesolja prinaša čisto Svetlobo, Ljubezen in Srečo. 

5. Dvignite svoje roke nad glavo ter se začnite vrteti v smeri urinega kazalca. 

6. Med vrtenjem pojte mantro iiii (i kot v besedi “mir”) tako, da vibrira skozi vaše celotno telo in si predstavljajte, kako se vaše telo spreminja v briljanten steber Svetlobe z na milijone mavričnih zvezdic razpršenih znotraj tega stebra Svetlobe.

7. Nadaljujte s petjem mantre in vrtenjem. Po nekaj minutah spustite svoje roke ob telo in nadaljujte z vrtenjem okoli svoje osi v smeri urinega kazalca.

8. Medtem začnite peti mantro eeeaaa (e kot v besedi “letalo”) tako, da vibrira skozi vaše celotno telo in si predstavljajte, kako se mavrični vrtinec Svetlobe širi iz vašega srca navzven po celotnem planetu.

Ta mavrični vrtinec kliče prisotnosti vaših duš dvojčic,  sorodnih duš,  dušnih družin, duhovnih vodnikov ter kliče prisotnost Mojstrov Modrosti, Plejadčanov, angelov, delfinov, ter ostala bitja Luči. Predstavljajte si, kako se vaše duše dvojčice, sorodne duše in dušne družine prebujajo in združijo z vami v Eno bitje v mandali Svetlobe.

Predlagani čas naše meditacije je 20 minut. 

Boginja hoče Svetlobo in Svetloba bo! 

With Love, Light and Consciousness