G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

12 Svetih dni Božiča - Simfonija novih možnosti

Stopili smo v mesec december in bliža se čas 12 SVETIH DNI BOŽIČA,  ki so vezani na kozmični vdih in izdih Zemlje,  v tem času se na Zemlji za te energije vzpostavi poseben kanal, zato sem posebaj za vas tudi to leto pripravila:

Tretma Simfonija novih možnosti 

Decembrski čas je čas odpuščanja in je pripravljanje vaše vibracije na to, kar si želite skreirati, kot vsako leto na novo, vendar to leto morda še toliko bolj pomembno, za nas same, nam drage, kolektivno, globalno...saj se nam dogajajo spremembe, ki jih še nismo doživeli, so soočamo z mnogimi izzivi te realnosti in resnicami, ki nikakor več ne morejo biti prekrite, ki kličejo po zlomu starega.

Zvezdna vrata se odpirajo 21.12. z zimskim Solsticijem.  Prehodi med energetskimi ravnmi so v tem času še posebej lahki. To je čas, ko se srečajo Nebesa in Zemlja, odpre se portal, katerega namen je, da nas podpre.  Izkoristite ta čaroben in energetsko močan čas decembra in storite nekaj zase, ko nas energije še posebej podpirajo v duhovnem prehodu na višjo zavest in ustvarjalnost, tudi skozi celo leto 2022, v zavedanju, da mi imamo to moč, da spremenimo svojo pot, da imamo moč sprejemanja novih odločitev, ki nas popeljejo po poti Svetlobe.

To obdobje v letu, ki nam lahko spremeni življenje. Zimski dnevi se krajšajo, sonce vse do 21. decembra izgublja svojo moč, obmiruje, kot da bi si želelo oddahniti od dolge poti, si nabrati moči za novo rojstvo na dan Božiča.  Praznovanje ima svoje korenine še v predkrščanskih časih, saj so številna ljudstva častila nastop zimskega solsticija, ko se dan začne ponovno daljšati in tako simbolizira zmago dobrega nad zlom, svetlobe nad temo. To je čas, ko zima zaživi v vsem svojem sijaju in pride do izraza mistična stran življenja, ko človek prejme duhovni pečat.

Skrivnosti 12 svetih noči pred novim letom, skrivnost zadnje minute pred polnočjo na novoletno noč in 12 dni v Januarju, ko manifestiramo svoje leto so zelo uporabljali v starih časih. V tem času se dovolite podpore z frekvencami 333 in Access Bars orodji, skupaj bomo ustvarjali čudovito simfonijo, ki bo še kako pomembna pri ustvarjanju realnosti individualno in kolektivno za naslednje leto in v bodoče.

Kako tretma poteka?

V prvem delu bomo pogledali kako ta čas izkoristiti za povezavo z našim Višjim Jazom; našo dušo, angeli in bitji Svetlobe za soustvarjanje z božanskim vodstvom (univerzumom, prasilo) in ustvarjanje svetega prostora v času 12 svetih noči, ko odpuščamo vse staro in smo v vprašanju Resnice. Govorili bomo o odpuščanju vsega starega kar traja od 20.12. do 1.1. ter o samozdravljenju telesa. 

V drugem delu se bomo posvetili manifestaciji leta, ki prihaja. Manifestacijo in celoten proces bomo podprli z Accessovimi orodji. Pogledali bomo postavljanje vaših novih energij za leto, ki prihaja in se jih postavlja prvih 12 dni v januarju, saj je takrat energija zelo skoncentrirana in dejansko v teh dneh energijo postavimo sami. Kakšno bo naše novo leto, pa lahko vidimo po tem v kakšni energiji bomo preživeli v vsakemu izmed 12-ih dni v januarju, izbira in odločitev je naša.

Od Solsticija do Silvestra, Svetih Treh Kraljev, in dvanajsti dan, ki je zaključek in hkrati glavni prehod, kaj to pomeni za nas in kako lahko v tem času izkoristimo vse te energije, ki so nam podpora celotnega Stvarstva za naš čim boljši osebni in duhovni razvoj, ki ima vpliv in moč na kolektivni nezavedni ravni za celotno človeštvo? 

V zadnjem delu se bomo posvetili Manifestaciji s pomočjo Enotnega polja, izgovorjena beseda je učinkovita 20 - 40%, vizualizacija je učinkovita 50%, manifestacija v Theta stanju je učinkovita 80 - 90%. To je najboljši način manifestiranja!

Vam je bilo do sedaj lahkotno branje?

Dobili boste informacije, orodja za vas kako ustvariti leto, ki si ga želite, katera področaja želite spremeniti, kje ste že spremenili in kje vam nikakor ne gre, …ter uvide zakaj ste obtičali na mestu.

Vedite, da se 12 dni v januarju holografsko preslika na 12 mesecev leta, ki je pred nami. Če bi radi spremenili in ste izbrali biti kreator svojega življenja onkraj omejitev te realnosti ter si ustvarili  leto, ki si ga zaslužite zase in ves planet, si rezervirajte svoj termin na: kontakt

Vabljeni v mojo družbo.

Objem Svetlobe!