G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Ali smo srečni?

Ko smo sami s sabo, ko smo v tišini, si lahko zastavimo preprosto vprašanje:«Ali smo srečni?« Morda v vrvežu življenja mislimo, da nismo, a ko smo sami s sabo v tišini dobimo pravi odgovor, odgovor naše duše, našega Višjega Jaza, ki mu morda ni mar za materialno bogatstvo, ki mu ni mar kako drugi delujejo, ker to je njihova zgodba, ne naša, ampak vidi našo srečo v naši rasti. Ko prisluhnemu srcu in intuiciji, lahko vedno prepoznamo naš naslednji pravi korak, ki nas vodi po poti te življenske izkušnje, ki ni povezana z izjemnim materialnim bogatstvom, ampak z našo srčno željo.

Včasih kar ne ločimo želj, ki pridejo »od zunaj«, če pademo pod vpliv okolice, ki je v teh časih k temu zelo naravnana. Ne ločimo kdaj gre »za srečo našega ega«, ki se vedno primerja, tekmuje, potrjuje, dokazuje pred drugimi in kdaj gre za » srečo naše duše«, ki vedno strmi k naši rasti zavesti, ki skrbi, da bi naša celotna zavest čim prej dosegla stanje brezpogojne ljubezni, pretoka brezpogojnih energij na vseh podorčjih in nas privedla do cilja.

Ko ostanemo v svojem srcu, ugotovimo da vse, kar potrebujemo za svojo srečo, nam je na razpolago vsak trenutek, le obrniti se je potrebno vase, pogledati okoli sebe, uvideti in to brezpogojno sprejeti. Naša sreča je vedno povezana z našo osebno rastjo, ko prisluhnemo intuiciji in srcu, ki nas vodi po poti našega Višjega Jaza.
Ko smo v tišini, ko smo tukaj in sedaj, lahko uvidimo, da nam srečo predstavlja že pogled na razigranega otroka, na morje, gore, ptice v letu, šum morja, piš vetra... karkoli kar vam odpre srce in se začutite polni radosti, miru in brezpogojne ljubezni do vas samih in sveta, ki vas obdaja.
Izkoristite poletne dni za pristen stik z naravo, za stik z vašim Višjim Jazom, izoristite jih, da pregledate vsa pomembna področja vašega življenja od ljubezni, odnosov, materialnih dobrin in življenja nasploh, povežite se s popolnostjo Univerzuma in ugotovili boste, da nihče drug vam ne more dati navodil ali odgovorov, kot le vi sami. Vaša duša, vaš Višji Jaz je tisti, ki vedno pozna vse odgovore, ki so najbolj primerni za vas. Z Ljubeznijo v Srce.

Albina Bosilj Cekuta