G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Stojimo na začetku novega dne...

In možnosti so tako čudovite, tako sijajne, tako neskončne....

Po vsem svetu se dogajajo spremembe v razmišljanju ljudi, te spremembe počasi pronicajo v notranjost posameznikov in skozi le-te v njihovo okolje, ki posledično spreminja celotno njihovo vsakdanje življenje. Vsak dan znova prihaja do veliko preobratov v prepričanjih ljudi. Tudi znanost ob vsem tem ne ostaja nema, v zelo kratkem času je prinesla veliko novih odkritij in razkrila neskončne vire in možnosti ter neznane sile. Vse to globalno vodi do ustvarjanja nove civilizacije, ustaljene navade izginjajo in vera in pomoč sočloveku zavzemajo svoje mesto. Osvobajamo se tradicij in zakoreninjenega materializma, resnica življenja se počasi kaže v vsem svojem sijaju.

Nova zavest, nova moč in novo zavedanje samega sebe. In tako prehajamo iz stoletja materializma sedaj smo v dobi napredka na spiritualni in zavestni ravni.

Najmočnejše sile v naravi so nevidne, ravnotako je pri človeku. Ko se ponovno povežemo gremo skozi proces in ko dosežemo nevidno, najdemo energijo v njeni najbolj čisti in surovi obliki.

Neuspeh, obup, pomanjkanje, omejitve in disharmonija se zamenja z pogumom, notranjo močjo, navdihom in harmonijo in posameznik vidi življenje v novi luči, stare stvari se poslovijo, vse se obnovi. Kot na novo rojeni, stojimo na začetku novega dne, življenje dobi nov pomen, je obnovljen in izpopolnjen z veseljem, upanjem in energijo. Odpirajo se možnosti, ki jim prej skoraj nismo pripisovali nikakršnega pomena.

Z novimi možnostmi postanemo kreativni, naša kreativnost se prenaša na vse, ki nas obdajajo, pritegnemo nove ljudi, nove dogodke in nova dejanja in ti posamezniku pomagajo, da strmi višje in višje.

Stojimo na začetku novega dne in možnosti so tako čudovite, tako sijajne, tako neskončne, da delujejo neresnično...