G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Imejte se RADI

Zakaj? Ker se v nasprotnem primeru, ne morete počutiti dobro. Ko imaste o sebi slabo mnenje ali so v vas zakoreninjeni občutki krivde, sramu, manjvrednosti, preprečujte, da bi vas Vesolje prepravilo z vso ljubeznijo in vsem dobrim, ki sta vam namenjena.

Včasih, ko opazujemo ljudi, ki najbolj samozavestno nastopajo v svoji »zgodbi življenja« si morda zaželimo, da bi bili kot oni toda ali nastopajo z odprtim srcem ali zgolj z egom in dejansko igrajo navzven samozavestni nastop, ki pa ima v notranjosti kaj malo opraviti s tem.

Morda pa nosimo v sebi zdravo mero samozavesti pa vendar nas kljub vsemu nekaj ovira, kar je zakoreninjeno globoko v nas in se tega niti ne zavedamo.

Imeti slabo mnenje o sebi je tako kot, da bi iz sebe srkali življenje. Vedenje, da je vse vaše dobro na vseh področjih, vključno z zdravjem, bogatstvom in ljubeznijo naravnano na frekvenco radosti in dobrega mnenja o sebi.

Občutenje, da ste zdravi, polni energije je tisti čudovit občutek, ki je na frekvenci prijaznega odnosa do sebe.

Če je vaše mnenje zavestno ali podzavestno kakorkoli naravnano proti vam, ste naravnani na frekvenco, prek katere pritegnete k sebi še več ljudi, dogodkov in okoliščin, zaradi katerih boste imeli še naprej slabo mnenje o sebi ali boste doživljali dogodke, ki vas bodo ovirali pri prejemanju vsega lepega kar ima Vesolje pripravljeno za vas.

Z osredotočanjem na vse tisto kar je čudovitega v Vas, boste spoznali še več čudovitih in pozitivnih lastnosti.

Ko smo osebno povezani se nam sposobnost izmenjave števila informacij med nami in Univezumom kot tudi med nami in Zemljo večja. Spremembe so največkrat postopne, odvijajo se v pozitivno smer, spremembe se odvijajo na fizičnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem nivoju.... večja vitalnost in odpornost imunskega sistema... občutki krivde in ostali »zakoreninjeni« občutki ter strah se zmanjšajo ali postopoma v celoti izginejo... bolj jasen pogled na življenje in stvarstvo...

Spremembe, spoznanja nas vodijo do globokega spoznanja, da je v nas nekaj tako čudovitega, da bi se najraje poljubili! Ob tem ne govorim o samoljubju. Govorim o zdravem spoštovanju samega sebe, o vedenju da ste Svetloba, bitje Luči.

Vaše veselje je na frekvenci ljubezni – to pa je najvišja in najmočnejša frekvenca. Ljubezni ne morete držati v roki. Samo čutite jo lahko v svojem srcu, je način bivanja, sicer jo lahko vidite, kako se izraža skozi ljudi, pa vendar je ljubezen čustvo, in samo vi ste tisti, ki lahko to čustvo izžareva in oddaja v okolico. Ko ljubite, ste v popolni in najvišji harmoniji z Vesoljem. Imejte radi sebe. Osredotočajte se samo na stvari, ki jih ljubite in občutite to ljubezen ob tem pa boste doživeli, da se bosta veselje in ljubezen ter blagostanje na vseh področjih življenja vračala k vam – pomnožena!

Pripravila: Albina Bosilj Cekuta