G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Odprtie svoj nezavedni um in se dotaknite svojega duha

Eno tretjino našega uma uporabljamo zavestno. Vemo, da leva polovica možganov deluje drugače kot desna, kateri del posluša glasbo in kateri sešteva, kateri del uravnava lakoto, telesne temperature, itd. Toda na splošno se ne zavedamo ničesar, kar počenjata preostali dve tretjini, ki ju imenujemo nezavedni um, čeprav je ta del izjemno močan. Razpolaga z veliko informacijami, kaj v resnici smo in zato učinkovito vodi naša življenja, čeprav se mi tega ne zavedamo.

Danes nas nenehno priganjajo, naj si bolj prizadevamo, naj bomo bolj močni in naj prevzamemo nadzor nad svojim življenjem. Verjamem, da je ravno nasprotno in da si moramo prizadevati za manj kontrole, manj moči. Ko vzpostavljamo nadzor imamo svoje misli in čustva trdno na vajetih. Vse to pa pomeni pritisk in omejavanje lastne svobode. Ko vzpostavljamo kontrolo, omejujemo spontanost.
Odprite se in spoznajte  pot do ravnovesja in osebnega razvoja. Ko se odprete dajete možnost vsaki poti, ne da se zapirate pred njimi. Vstopite v prostor vaših instinktov in nagonov, kjer pade meja med telesnim in mentalnim, materialnim in nematerialnim, kjer vaša povezanost postane vaša notranja moč. Bolj ko boste izkusili to moč, več se boste naučili.

V današnjem času veliko ljudi želi pridobiti na svoji moči, vendar ne gredo po pravi poti, moč pridobivajo s polaščanjem energije nekoga drugega. Zakaj stvari, ki jih že imamo v sebi iskati zunaj nas? Reconnective Healing® in The Reconnection® je lahko čudovita pot, ki vas podpre na vaši poti k samosopoznanju. To vas lahko privede do optimalnega zdravja v najširšem pomenu besede. Ključ k uravnoteženemu zdravljenju, ki poteka preko širšega razumevanja globjih vzrokov za težave.

Reconnective Healing® vzpostavlja ravnovesje na vseh naših telesih. Vemo, da znotraj našega uma obstaja mentalna energija, ki beleži naše misli in emocionalna, ki izraža naša čustva. Mentalna energija pravi: »Mislim!« in emocionalna pravi: »Čutim!«, medtem ko naše spiritualno energetsko telo preprosto reče »Verjamem!«
Naš Duh je v svoji neskončni modrosti sposoben vere, medtem ko naš um rojeva misli in skrbi za vaš miselni svet. Čustva imajo svoj izvor v našem osebnem okolju, imajo močan vpliv na našo osebnost, saj v skladu z življenskimi izkušnjami, ki jih pridobimo od otroštva dalje oblikujejo misli ter določajo nazore in vedenje. Vse to pa vpliva na vaše fizično telo.

Zato je pomembno, da upostimo ustaljene vzorce in se odpremo novemu in drgačnemu.  Ko pridete do zavedanja lastne duhovnosti, je to spoznanje, ki nima cene.

Nenehno nam podajajo fraze, kot »Sledite svojemu srcu« ali »Prepustite se toku«. Vendar besede ne morejo pojasniti nepojasnljivo. Ko vas enkrat vodi duhovna energija, potem ji sledite. Zaupajte svojim instinktom, če ste do nekoga sumničavi, potem to tudi bodite. Izoblikovali ste svoje mnenje, ne potrebujete za to dokaze. Vaše življenje ni sodna dvorana in ljudje dandanes veliko ponaredijo, na žalost tudi iskrenost. Če boste zaupali svojemu notranjemu glasu, boste vedno deležni najvišje modrosti.

Globoko v sebi vedno vemo, kadar uberemo napačno smer, napačno odreagiramo v določenih situacijah, kaj naredimo prav in kaj ne. Sami pred sabo se lahko pretvarjamo, vendar če so naše besede in dejanja tako iz ravnotežja, da jih moramo zanikati, to dejstvo že govori samo zase. Vedite, samo če smo popolnoma iskreni in poštni sami s seboj, se lahko dotaknemo svojega duha, to pa je vaša pot do ravnovesja in osebnega razvoja in ko enkrat dosežete to ostane z vami do konca življenja.