G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Spoznajte pot do ravnovesja in osebnega razvoja

Kaj je ponovna povezava?

Ponovna povezava je dvosemerni uglasitveni proces, ki nas ponovno poveže v nekakšen globji, večji nedoločen del sebe, poznan kot skupna mreža, univerzalna mreža ali kozmične rešetke. Ta univerzalna mreža je poznana pod mnogimi imeni kot Kristusova mreža, Univerzalno srce ali Osrednje sonce. Kakorkoli jo že imenujemo ta mreža izvira iz samega osrčja naše galaksije, mlečne steze. Povezani smo s tem osrčjem preko nekakšnega svetlobnega in informacijskega  sistema, ki deluje preko omrežij, eteričnih modrih printov in aksiotonalnih linij (J.J. Hurtak, The Book of Knowledge: The Keys of Enoch).

Prebujeni učitelji in spiritualne duhovne tradicije, pesniki ter umetniki so skozi čas poskušali opisati to skupno ali univerzalno mrežo na mnogo načinov. Budistični mistiki so jo imanovali »Nerojeni«, »Neformirani«, Hui-Neng iz šestega stoletja so jo poimnenovali Buda. Mistik Padmasambhava jo je opisal kot »Absolutna zavest«; hindujski mistik Shankarta jo imenuje Brahman. Jezus jo je v svoji Kristusovi zavesti naslavljal kot »Oče«, nebesa, polje, biser, luč, Edini. Pesniki-mistiki so jo opisali kot ocean ali morje svetlobe....

Vendar, kakorkoli jo že imenujemo, vsak od nas globoko v sebi, kamor beseda pogosto ne more prodreti, ali jezik opisati – ve da v tej »točki« najdemo mir in smo popolnoma tiho in izpopolnjeni. Kraj, kjer nasprotja sovpadajo in se spojijo v blagodejno sintezo. Kraj kjer ni razdvojenosti ali izolacije temveč le brezšivna integracija obstoječega - kar je. Ta pojav bi lahko imenovali Enost. Lahko bi jo imenovali Ljubezen ali Srce ali Shalom/celostni mir, Galaktično srce, Osrednje sonce.

Ali so te frekvence Ponovna povezave resnične, naj verjamete vanje, ali zares obstaja kaj takega?

Odločite se sami. Čedalje več ljudi na tem planetu je prepričanih, da je neka sila,  ki je ustvarila celotno vesolje, ki je ustvarila med drugim tudi vas in mene in ki deluje v vas in skozi vas.

Gre za sila inteligento silo, ki presega vse zmožnosti razumevanja našega omejenega razuma in ki točno ve, kaj vsak posameznik potrebuje, le da se sami ne zmoremo uglasiti na te frekvence, praktik ponovne povezave pa vam to omogoči. In takrat ta sila deluje na vas tako, da vsak posameznik dobi točno tisto, kar potrebuje za svoj razvoj. Vendar, nihče od nas ne ve, kaj dejansko zares potrebuje. Razum vam bo mogoče dopovedoval nekaj drugega kot se bo zares zgodilo, vselej pa se vam bo zgodilo tisto, kar je v danem trenutku za vas najboljše.

Dr. Eric Pearl, ustanovitelj Ponovne povezave je razliko med vračanjem v ravnovesje s ponovno povezavo (Reconnective Healing) in prejemanjem Ponovne povezave (The Reconnection) opisal;   

Razlika med vračanjem v ravnovesje s ponovno povezavo (Reconnective Healing) in Ponovno povezavo (The Reconnection) je v bistvu v namenu. Namen vračanja v ravnovesje s ponovno povezavo je v osnovi ravnovesje, naj bo to telesno, umsko, čustveno, duhovno ali na kateri koli drugi ravni. In seveda boste za dosego stopnj tega ravnovesja, ki ga sproži vračanje v ravnovesje s ponovno povezavo, kot del procesa do neke mere izkusili ponovno povezavo. Ponovna povezava je tista, ki dela Reconnective healing tako neizmerno celovitejše kot pa energetske tehnike, ki smo jih imeli na voljo doslej.
Namen ponovne povezave je, da se v polnosti poistovetimo z našo prirojeno povezavo z vesoljem. To se stori v dveh srečanjih, ki jim pravimo prejemanje osebne ponovne povezave. In seveda boste za dosego stopnje ponovne povezanosti, ki jo sproži ponovna povezava, kot del procesa do neke mere izkusili vračanje v ravnovesje s ponovno povezavo.
In čeprav ta dva procesa nista popolnoma ločena, je za prejetje vseh prednosti obeh procesov vračanje v ravnovesje s ponovno povezavo in osebno ponovno povezavo treba izkusiti ločeno.

Vstopimo v svojo evolucijo kot človeška bitja, izkusimo resnico, lepoto in bistvo tega, kdo smo.