G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Stopite iz strahov v Svetlobo in Informacije

Otroke vse čudi. Vsak dan vidijo svet kot popolnoma novo pustolovščino. Brez omejenih okvirov, kamor mi predalčkamo stvari, otroci niso zaslepljeni z ničemer, kar vidijo. Nimajo priučenega strahu, zato se ne omejujejo s tem, "kaj morajo", "česa ne smejo", ne obremenjujejo se z obveznimi obredi in resnobnostjo. Vse je del čudeženega vesolja v katerega so se rodili.

Naše vesolje zavesti se ekspanzijsko veča in širi. Sedaj se lahko hitreje premikamo naprej. Lubezen je najvišja vibracija, je informacija, ki jo nosi Svetloba. Nasproti tega je strah, ki je tema, kar je pomanjkanje informacije, dezinformacija. Če ne vemo, da gojimo strah, ne vemo, kako se spoprijeti z njim. Ta je nekako tankočutno vraščen v nas skozi obdobje odraščanja in socializacije v okolju, šolo, službo in razne odnose. Ko “poblisnejo” strahovi v naš ekran zavesti je naša odgovornost, da jih preučimo.

Skozi proces Osebne Ponovne povezave – The Reconnection poslušate in slišite z drugačnim čutom. Vidite z novo vizijo. Naučite se čutiti to, kar drugi še niso začutili. Ko se naučite izkusiti to novo zavedanje, ste pričeli obstajati kot transcendetalno čuteče bitje. Ko se premaknemo v nadčutno – ali transcendetalno čutno – (kar pomeni nad naših osnovnih pet čutov), se premaknemo v svet soobstojanja z energijo in z navzočnostjo onkraj vsega, kar smo doslej poznali. 

To kar se zgodi skozi sam proces je prinašanje svetlobe in informacij na planet, k posamezniku – in tam, kjer je svetloba in informacija, ne more biti tema. Iz te svetlobe in informacije izvirata preobrazba in zdravljenje. Zdravljenje ni “kako” ali “zakaj” – niti ni recept. Je stanje bivanja.

Zato skupaj z svojimi strahovi, stopite v svetlobo in informacije. Ljubezen postane to. Nato to postane ljubezen - in to postane zdravitelj.

Albina Bosilj - Fascilitator na Poti vaše Spremembe

Povzeto po knjigi Ponovno povezani, dr. Eric Pearl

With Love, Light and Consciousness