G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Gregorjevo

Danes je god sv. Gregorja, ki je bil po starem julijanskem koledarju prav na dan začetka pomladi. Začnejo se dnevi z več svetlobe in Svetloba je vir življenja na planetu Zemlja tudi mi sami smo bitja Svetlobe, brez nje ne bi obstojali. Naše fizično telo potrebuje svetlobo za svoje delovanje in obstoj.

Gregorjevo je znan tudi kot dan, ko se ptički ženijo, znano po celotnem slovenskem območju, velja pa tudi za praznik zaljubljencev. Da pa lahko v popolnosti sprejemamo ljubezen moramo biti voljni začeti se učiti najprej ljubiti Sebe.

Večina nas ima neumne zamisli o tem, kdo smo in okorele predstave o tem, kako je treba živeti. Dejstvo je, da vsak počne tisto, kar najbolje zmore v danem trenutku. Zato ne obsojamo in ne obsojamo tudi ne sebe, to je najslabša stvar, ki si jo lahko naredimo, privede nas do  očutkov krivde. S tem si povzročimo trpljenje in sovraštvo do sebe.

Temu pogosto dodamo “Ne storim dovolj” ali “Ne zaslužim si” Vas to spominja na vas? Niste dovolj dobri za koga? Po čigavih merilih? Če je to vaše prepričanje zelo močno vsajeno v vašo podzavest, kako vam naj uspe ustvariti ljubeče, radostno, cvetoče, zdravo življenje?

Pomembno je, da se osvobodimo teh neumnih, staromodnih in za nas negativnih idej in prepričanj, ki nas ne podpirajo v naših nadalnjih korakih v življenju in vesolje nas podpre pri tej spremembi.

Je zdaj že čas? Ste pripravljeni na lahkotnost, radost in veličastnost bivanja. Odločite se za svoj Access Bars tretma in razstopite svoja prepričanja. Več o Access Bars: tukaj

With Love, Light and Consciousness

Albina