G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Bodite ČUDEŽ

Danes 21. januarja 2019 se je izvajala po celem Svetu,  meditacija – Aktivacija vrnitev Svetlobe (Return of Light Activation), ki je silam Luči pomagala ozemljiti energijo Svetlobe na površju planeta za razrešitev zastoja med silami Luči in teme, kar bo končno osvobodilo človeštvo. 

Med meditacijo in petjem mantre eeeaaa se je ustvarjal mavrični vrtinec Svetlobe, ki se je  širil iz naših src navzven po celotnem planetu.

Svet okli nas se nenehno spreminja, svet spreminjajo tudi majhne stvari. Kako naj izvajamo spremembe, ki si jih želimo? Kako prežeti svet z ljubeznijo, velikodušnostjo, odpuščanjem, sočutjem in sprejemanjem? Vam zveni kakor čudež? Če želite imeti takšen svet, morate biti ČUDEŽ!

V novicah na TV, radiju, časopisih največ poročajo o maščevanjih in protinapadih, širijo negativne informacije. Ni vam potrebno slediti tem informacijam, ni vam potrebno slediti temu zgledu. Lahko postanete drugačen zgled, ki mu bodo drugi sledili. Da bi bili zgled miru, si zabičajte, da boste opazili ljubezen, velikodušnost, odpuščanje, sočutje in sprejemanje, ki vas obdajajo, si dovolili, da vas to navdihuje. To vam daje veličino človeka. Žal bolj poredko govorijo o teh ljudeh, ki se uprejo skušnjavi in se ne odzovejo z maščevanjem, kadar so prizadeti in užaljeni. V miru postojijo, zadihajo globoko in naredijo korak dalje. Izberejo pogum, bodite tudi vi ta pogum. Bodite čudež!

Sprememba se začne z vsakim od nas, naj bo še tako majhna, v naših srcih in naših mislih, preden se razširi v prevladujočo moč na svetu. Zato, opazujte se, iskreni do sebe, čemu sledite? 

Če vnašamo ljubezen v svoje srce, jo lahko vnesemo tudi v svet in to se je dogajalo med današnjo meditacijo po celotnem svetu. Naj prevladata ljubezen in svetloba. Vedno sta imeli premoč, le da smo pozabili, bili smo zavedeni z drugimi informacijami, ki so to dale v pozabo. Spomnimo se, kakšen vpliv imata.

Dejavno si prizadevajte za ljubezen in svetlobo okoli vas, v vaših srcih, domu, službi, med prijatelji, nikoli ne morete vedeti kako daleč seže njuno delovanje, koliko ljudi se na koncu dejansko dotakne. Dotakne se tudi vas, spremeni vaš dan in spremeni dan vsem okoli vas!

With Love, Light and Consciousness
Albina