G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Večja zavestnost bo spremenila vašo prihodnost

Karma in spreminjanje prihodnosti, dr. Brain Weiss je med hipnotično regresijo včasih popeljal svoje kliente v prihodnost. Postopek je poimenoval hipnotična progresija. Eno od odkritij o prihodnosti je opisal v knjigi Same Soul, Many Bodies (Ista duša, več teles). Gre za to, da je prihodnost spremenljiva. Ves čas se spreminja, glede na to kaj počnemo zdaj. Torej vaše sedanje početjene vpliva le na tisto, kar se bo zgodilo čez 10 minut, ampak tudi na vaše naslednje življenje. 

Nekateri ljudje verjamejo, da v naslednjem življenju plačamo za svoje greh. Vendar ne deluje tako. Na prihodnje življenje vplivate s sedanjim početjem, kajti če v tem življenju uresničite, kar ste si želeli, se boste v naslednjem vsekakor želeli ukvarjati z drugimi stvarmi. Če tega ne uresničite, si boste želeli verjetno vnovič poskusiti. Podobno je uresničevanju stvari v vsakdnajem življenju - metanju na koš v košarkaški igri, na primer. Če ga ne morete zadeti, boste poskušali, dokler vam ne bo uspelo. Morda se boste vsakič malce približali košu, da bi bilo lažje. In ko boste zadeli, si boste želeli početi nekaj drugega. Morda si boste želeli, da bi se preizkusili v neki drugi igri...

Ni zunanje sile, ki bi zahtevala, da bi bili kaznovani ali bi morali plačati za svoje prestopke. Vse sile izhajajo iz vas - podobno kot je vpliv petka trinajstega zgolj notranji in podobno kot moč zvezd leži v našem nezavednem prebiranju njihovih zgodb. Mogoče boste v naslednjem življenju trpeli, a le če verjamete, da bo to pripomoglo k vašemu razvoju. Karma privlači k ravnovesju. Ne pusti vas brez izbire. Je udejanjanje vaše intelegentnosti - tiste, ki razume, da si morate, če želite popolnoma razumeti, ogledati stvar z vseh strani.

In večja zavestnost bo spremenila vašo prihodnost.

Osebna Ponovna povezava več: tukaj