G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Razstrupljanje glave koristi jetrom

5 najhujših strupov in povzročiteljev bolezni: jeza, žalost, strah, skrb, pohlep.

Spomladanski čas je idealen čas za rastrupljanje telesa, to lahko preberemo vsepovsod, a ravno tako je pomembno razstrupiti tudi ostala čustva, ki zastrupljajo.

To že tisočletja trdijo vse tradicionalne medicine, le da na zahodu še vedno najraje verjamejo, da bolezen prihaja od zunaj, da prileti z bakterijami, na krilih ptičev. Gre za vsajeno prepričanje, saj če verjamemo, da so vzroki zunaj, potem je tudi odgovornost zunaj.

Kako čustva zastrupljajo oziroma vplivajo na posamezne organe? Vzemimo primer jeter. Ko smo jezni prihaja do zastoja v delovanju naših jeter. Vsi dobro poznamo izraz »Gre mi na jetra.«  Zakaj torej ne rečemo, če nas nekaj ali nekdo jezi, da nam gre na pljuča ali ledvice? Večtisočletna modrost in tradicionalna kitajska medicina očitno ve dobro zakaj, saj je resnica vedno ista v procesu vpliva nižjih čustev na človekovo telo naj ste Slovenec, Indijec ali Kitajec. Čustvo jeze onemogoča normalno delovanje jeter, jetra pa so zelo pomembna za čiščenje naše krvi. In če so jetra blokirana z jezo, smo zastrupljeni!

Jezimo se na svet okoli nas, na ljudi, sodelavce, sosede, na kar nimamo vpliva, vse to nam povzroča stres v nas samih. Stres deluje tako kot tablica čokolade. Dvigne raven sladkorja, tako da stresni hormoni mobilizirajo telesu lastne zaloge sladkorja iz jeter, jih pripeljejo v kri, krvni sladokor narašča... visok krvni sladkor pa je strup številka ena. Zato v tem tednu,  ki je pred vami ne bo treh stvari: sladkorja, pšenice in stresa. To troje namreč dviguje raven sladkorja, povzroča glivična vnetja in preobremenjuje jetra ter zaustavlja naravni proces razstrupljanja. 

Pomembno: Rastrupljanje glave koristi jetrom!

Če so jetra v formi smo veseli in bistri, v nasprotnem primeru, ko doživljamo »jeterno krizo«  smo neverjetno bolj utrujeni in potrti. Kadar smo veseli in nam v možganih brbota serotonin, ker si polnimo baterije s svetlobo – priporočilo: Reconnective Healaing  (Vzpostavitev ravnovesja z Svetlobo, Energijo in Informacijo) in se gibljemo predvsem v naravi, v gozdu, ob reki, imajo tudi jetra nekaj od tega: serotonin odločilno pripomore k obnavljanju poškodovanih jetrnih celic. Poleg tega uravnava prebavo.

Razstrupljanje vedno pomeni: naredi nekaj proti stresu in za dobro počutje. Čudovit tretma za rastrupljanje naše glave pa je Access Bars tretma (barsi – 32 točk na glavi, ko izvajamo osebi posamezni bar, se odstranijo vsa razmišljanja, misli, občutki in čustva, ki jih ima ta oseba v zvezi z denarjem, kreativnostjo, staranjem, radostjo, žalostjo, telesom, komunikacijo....). 

Vprašajte se: »Kaj lahko danes sem ali naredim drugače, kar bo takoj spremenilo vse resničnosti?« 

Svoj tretma: 

Reconnective Healing – Vzpostavitev ravnovesja s ponovno povezavo in 

Access Bars tretma si lahko rezervirate na: kontakt