G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Neomajano in jasno vodstvo iz Izvira boste našli znotraj sebe

"Če boste pri drugih iskali potrditev, ne boste nikoli sposobni učinkovitega vodenja, saj imajo drugi drugačne želje. Neomajno in jasno vodstvo iz Izvira prihaja na plan preko vas. Vedno ga boste našli znotraj sebe." A.Hicks
 
Ali znate poslušati sebe? Zaznate svojo pravo notranjo bit?
 
V času v katerem živimo se nam zdi kot da smo nenehno na razpotju življenske poti. Monogokrat smo v množici občutkov, starih in novih izgubljeni, se ne znajdemo. Takrat je potreben globok vdih in prsiluh srcu. A vseeno smo v dilemi kaj je tisto pravo, najbojše za nas. Kajti vedno se nam vklaplja naš logični um, ki pozna odgovore na vse… A če pozna odgovore na vse, zakaj se nam dogajajo stvari, ki nas ne podpirajo na naši poti, zakaj dostikrat klonemo pod težino bremen… in na koncu morda celo zbolimo.
 
Zato dostikrat iščemo pomoč od zunaj nas samih, da nam drugi povedo kaj je tisto pravo, a le mi smo tisti, ki nosimo odgovore v sebi, ki so najbolj pravi za nas in naše življenje. In odločitve, ki jih sprejemamo tako ali drugače odločajo o naši svetli prihodnosti. Odločitve, ki naj bi jih sprejemali brez dvoma, brez strahov ter z vero in zaupanjem vase in Univerzalno modrost, da nas popelje na pravo mesto ob pravem času, kjer bomo srečevali prave ljudi in z njimi delili svoje svetove in življenja..
 
Ko se Ponovno povežemo odstranimo iluzije in energijske zastoje, kar nam omogoči bivanje v trenutku in s tem uresničitev vsakodnevnega božanskega načrta, ki vodi v uresničitev našega življenjskega namena. V mnogih primerih omogoči vstop naše sorodne duše v naše življenje, v kolikor temu še ni tako. Uredi naše odnose z ljubljenimi in bližnjimi, predvsem pa nam omogoči, da ljubimo sebe in svoj svet v celoti ter postanemo kreatorji svojega življenja.
Kako to doseči, kako se povezati in zaznati svojo pravo notranjo bit. Eden od načinov je lahko Ponovna povezava.