G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Reconnective healing - vzpostavitev ravnovesja s Ponovno povezavo osebna izkušnja

Vsako jutro, ko se zbudimo smo nov človek. Prepričanja, ki si jih imel včeraj, lahko slišiš danes na novo in jih ni več. Zato je dobro ohranjati odprtost, ki jo lahko dosežemo s seanso vzpostavitve ravnovesja s Ponovno povezavo – ki ni vmešavanje. Je opazovanje polja, opazuješ in si opazovano, to te daje v ravnovesje. Daje univerazalno kolaboracijo. Gre za visok nivo koherence z Univerzumom. Svetloba, Ljubezen sta vibraciji. Gre za vibracijsko izmenjavo. V naših celicah se Svetloba spremeni in nas povede nazaj v normalno stanje.

Tudi Univerzalna Modrost pozna bolje našo pozavest, kot mi sami.

Po vzpostavitvah ravnovesja s Ponovno povezavo moramo vedeti, da je frekvenca 333 prevzela mesto. Vsaka izkušnja z frekvencami 333 je prijetna osebna izkušnja in deluje toliko kot smo pripravljeni sprejeti na vseh nivojih našega bivanja in deluje še po tem ko smo z seanso zaključili. Na posamezniku je, da sprejme ali da  najde (npr. ko stopimo v prostor ter iščemo prijateljico ter povprašamo ostale goste:" Ali je Sara že prišla? Ona pa stoji za nami. Ne da ni prišla, le pogledali nismo na pravo mesto in videli, da je že tu, čisto za nami .... To je healing z intelegenco, zato je ravno tako učinkovit na daljavo kot osebno in če ta oseba med tem vozi avion, se ne bo zgodilo nič, saj je na delu višja Intelegenca!

Reconnective healing je osebna evolucija. Na delu je univerzalna Modrost. Predstavljajte si stene štiri dimenzonalnega balona, stene tega balona postajajo bolj tanke in novo za nas pride do nas iz Univerzuma. Pridemo do razžirjene zavesti, kdo od nekdaj smo in nismo mogli do sedaj izraziti v tem telesu. Razširjena zavest pa je tista, ki spreminja naš svet in svet okili nas!

"Ko sem v Jazu svojega duha, ni nobenega poraza ali pridobitve, moji strahovi razženejo se. V razširjeni zavesti svobodnega duha spet letim."

»Ne Jaz, ne Ti, naj pride... tisti gor, ki živi v tebi!«

Objem Svetlobe!