G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Na katerem vlaku drvite?

Vse je kreacija! Izvira iz nas samih. To zavedanje nam daje moč, da preidemo iz zone udobja, nam znanega v delovanje.

Nismo prizadeti, ranjeni zato, ker nas je ranil nekdo drug. Ranjeni smo zato, ker se nismo postavili zase in izrazili svoje resnice, ker pravočasno nismo postavili meje in rekli odločen »NE«, dovolj je. Ker smo slepo verjeli in naša življenja prepustili v odločanje drugim.

Svet je resnično zdrvel v napačni smeri in veliko ljudi je, ki so morda celo nevedoč kupili karto in sedaj drvijo na napačnem vlaku... v hitrem tempu življenja, ne vidijo lepote narave, ne vidijo lepote in kreacije življenja. Morda na kakšni postaji, ko se vlak vsaj malo ustavi, se nekaj v globini njih samih premakne, ampak človeški ego jih  hitro potolaži »To ni moja skrb.« Morda res ni, je pa skrb slehernega posameznika, da se usede na pravi vlak in da ve od kje in kam drvi in kdo je strojevodja.

Veliko jih pride do točke življenja, ko se naš hitri in moderni vlak zaustavi, izstiri. In šele takrat morda ... začuti,  se prične poslušati, postanejo iskreni sami s seboj, začnejo verjeti vase in končno razumejo besedo notranji Mir, razširjena zavest, Svoboda, Modrost, Prasila,... Ste tudi vi med tistimi, ki si želijo izstopiti iz monožice ne vedoč kam drvečih se ljudi? In končno postati Svobodni v lastni ustvarjalnosti in kreativnosti življenja?

Takrat se zavemo, da je vse ustvarjeno iz nas samih, ko to spoznanje ponotranjimo, zaživimo v obliju, kreaciji povsem novega življenja zase in za druge. Svet v katerem je mogoče vse, tisto najlepše...., ker smo mi to postavili vanj!

V Ljubezni in Svetlobi
Albina