G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Začetek nečesa drugačnega

Kaj če bi lahko bil današnji dan začetek nečesa drugačnega? Kaj če bi vaše življenje znova postalo vredno užitka? Kaj če bi se tako zabavali, da ne bi niti opazili, ko vas drugi ljudje obsojajo? Zelo zgodaj v življenju smo se naučili, da je obsojanje sebe nekaj, kar je v tem svetu primerno in način delovanja. Kaj če je bilo obsojanje sebe najbolj neprijazna stvar, ki ste si jo kdajkoli naredili? Pa vendar še vedno nadaljujete s tem. To čudovito orodje, ki mu rečemo »The Bars« pričenja obsojanje razstapljati od znotraj.

Kaj če je nastopil čas za nekaj drugačnega, nekaj, kar je prijaznejše, nežnejše in lažje, kjer smo do sebe dejansko dobri, kot smo vedno upali, da bo do nas nekdo drug. Ko ste pripravljeni biti takšni do sebe, ko ste voljni to zahtevati zase, bo svet sledil vašemu zgledu. Ste tudi vi med tistimi, ki so celo življenje iskali nekoga, ki bo do njih bolj dober, kot so bili samo do sebe? Seveda se tovrstno iskanje nikoli ne izide. Če sami niste pripravljeni biti dobri in prijazni s sabo, ne morete tega prijeti od nikogar drugega, kljub temu, da so v resnici dobri in prijazni. »Mislil sem, da če bom našel popoln odnos, se bo vse izšlo in bom lahko začel ljubiti sebe.« Ne. Takrat, ko boste začeli ljubiti sebe, boste ustvarili različne vrste odnosov, ki bodo delovali za vas – intimne in druge.

Ali ste opazili, kako se takrat, ko se s kakšnim dobrim prijateljem pogovarjate o različnih možnostih in kaj bi lahko spremenili, energija poveča in razširi? Kaj če bi se nas tisoč na svetu pogovarjalo o tem, kaj je možno? Vidite, to je prispevek, ki ste in ki ga nikoli niste bili voljni priznati in uvideti.

Kolikokrat slišite nekaj, kar je vzemirljivo in navdihujoče, nekaj, za kar veste, da lahko naredite in to ste, potem pa vam ta celotna realnost reče, da tega ne morete in da to ni mogoče? Ljudje, ki resnično spreminjajo realnost, so tisti, ki niso verjeli v »To je nemogoče«. To so sicer neprestano poslušali, mislili pa so: »Morda res, pa vendar bom kljub temu to naredil-a. Hvala za vaš doprinos. Ne bom vas več poslušal-a. Pa – pa... Ta resničnost pravi, da mora biti vse realno in da mora vse ustrezati realnosti, da mora biti vse v določenih okvirih in mejah. Pravi nam, da se bo zgodilo nekaj hudega, če boste šli izven teh znanih okvirjev. In kaj je ta huda stvar, ki se vam lahko zgodi? To, da boste dejansko srečni! Ta realnost vas ne bo imela več v oblasti. In to je točno to, česar noče.

Access Bars so orodje, ki omogoča drugačen način funkcioniranja na tem planetu. Trilijone let je človek deloval iz gostote svojih misli, občutkov in čustev. Ljudje so se z njimi identificirali in jih naredili dragocene. Večkrat kot boste zagnali svoje barse, bolj se boste začeli zavedati, koliko napora je dejansko potrebnega za delovanje iz misli, občutkov in čustev. Spoznavati boste pričeli tudi možnost delovanja in dojemanja, vedenja, bitja in sprejemanja. Izvajanje njihovih barsov za večino ljudi pomeni, da so si prvič v življenju dopustili nekaj prejeti brez obveznosti in premišljevanja.

Pravzaprav so barsi trdi disk vašega računalnika. To je dobesedno material, ki ste ga shranjevali življenje za življenjem. Z izvajanjem barsov pobrišemo datoteke, tako, da teh stvari ni več v našem sistemu in se ne pojavljajo več avtomatično.

Barsi se lahko uporabljajo kot posrednik spremembe na vseh področjih vašega življenja. Dovolite si spoznati to čudovito orodje, izkoristite popuste v mesecu februarju in si rezervirajte termin na: 041 344 904 – Albina ali e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.