G: +386 (0)41 344 904
E: povezani@zivimopovezani.si

 

Bolj, ko bomo sijali, svetlejše bo naše življenje

Stopili smo v novo leto in vsako leto nam prinaša nove možnosti in nove priložnosti. Priložnosti, ko se lahko premaknemo iz nedelovanja v delovanje iz strahov v ljubezen, iz stanja ugodja v stanje akcije. Ob zaključkih leta si zastavimo mnogo ciljev, začrtamo ogromno poti, ampak potem kar nekako pozabimo nanje, ne zberemo dovolj volje, moči, časa, zaupanja vase.... da bi jih uresničili, še vedno čakajo in čakajo... Morda so to zastavljeni cilji: več telesne aktivnosti, zdravega prehranjevanja, več stika z naravo in bolj pozitivno razmišljanje. 

Vse to so odlični cilji, ki jih je res dobro uresničiti, saj ravno ti nam bodo dali energijo za tisto tako potrebno »delovanje«. Poleg tega vam predlagam, da pogledate vase. Da si vzamete čas zase, se zaustavite in se povežete z vašim Višjim Jazom – vašo dušo. Morda boste presenečeni, koliko veliko bolečine, strahov – raznih senc nosimo v sebi. In v obdobju, ki je prišlo, rojevanje nove resničnosti, bodo vse te sence prišle na površje. Ne bodo si želele biti več sence, želele si bodo, da si jih ogledamo, jih sprejememo s sočutjem, z ljubeznijo, da jih sprejmemo kot del nas samih in jih popeljemo v Svetlobo – v pozitivno.

Vse pogosteje se bodo pojavljali trenutki, ko se bomo primorani posvetiti svojim sencam in njihovemu preobražanju, da bomo lahko zmogli vse to in v popolnosti zaživeli Svetlobo v sebi.
Bolj ko bomo sijali, svetlejše bo naše življenje. Preprosto si bomo morali dovoliti, da naš ego – naš neresnični jaz odide, da se ga ne bomo oklepali več, kot da je to naš največji zaklad, ki nas ohranja pri tem življenju. V resnici je ego čisti STRAH. In ravno ta strah v naša življenja prinaša vse tisto, česar si ne želimo. Zato dovolimo egu, da se v tem letu poslovi od nas in dovolimo se povezati z našim Višjim jazom – našo dušo, dovolimo ji, da se izrazi, da nas popelje na našo pravo pot, v zavedanju sebe, v naši polni notranji moči, kreativnosti in radosti življenja.
Energije leta 2015 nam bodo pri tem zelo v pomoč, v pomoč pri aktivaciji našega poslanstva. Pomagale nam bodo, da bomo odkrili svoje darove, da bomo pridobili zaupanje vase in v popolnosti in radosti zaživeli svoje darove.
Dovolimo si odprtost, dovolimo si iti onkraj meja nam znanega, dovolimo si biti odprti za možnosti magičnega na-ključ-ja.
Če začutite, da pri tem potrebujete zagon, da vam nekdo preprosto odpre vrata, skozi katera boste našli svoj »preboj«, vašo pot, vabljeni, da me konaktirate na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..